Så här använder du Spotify Connect

Du behöver Spotify Premium för att använda Connect.

1. Lägg till dina högtalare i ditt wifi-nätverk (se instruktioner för produktanvändning för en detaljerad beskrivning https://support.bang-olufsen.com/hc/en-us/articles/115002287089).
  2. Starta Spotify-appen på din telefon, surfplatta eller dator och anslut till wifi-nätverket enligt ovan.
  3. Spela upp en låt på Spotify och tryck på "TILLGÄNGLIGA ENHETER".
  4. Då du väljer dina högtalare kommer musiken att spelas upp genom dem.

Glad lyssning!

Licenser

Spotifys programvara omfattas av tredjepartslicenser som du hittar här:

https://developer.spotify.com/esdk-third-party-licenses/