Hur uppdaterar jag BeoSound 1?

BeoSound 1 uppdateras automatiskt om du låter alternativet ”Automatic software update” (Automatisk programuppdatering) vara markerat i UPPDATERA PRODUKTENS PROGRAMVARA i BeoSetup App.

Men du kan också använda BeoSetup App för att kontrollera om det finns ny programvara. Om ny programvara är tillgänglig visas texten NY PROGRAMVARA TILLGÄNGLIG i appen. Följ instruktionerna för att uppdatera programvaran.