Installera TV:n

Vi rekommenderar att TV:n installeras av kvalificerad servicepersonal. TV:n kan placeras på flera olika sätt. Riktlinjerna för placering och anslutning måste följas.

För att säkerställa god ventilation, se till att det finns tillräckligt med fritt utrymme runt skärmen.

VARNING! Lyft inte och flytta inte TV:n på annat sätt när den är monterad på golvstativet. TV-skärmen kan gå sönder. Kontakta din återförsäljare.

Placering

TV:n kan placeras på olika sätt.

Besök www.bang-olufsen.com eller kontakta din Bang & Olufsen-återförsäljare för mer information om vilka stativ och väggfästen som finns tillgängliga.

Hantering

TV:n är inte konstruerad för att kunna stå på egen hand. För att undvika skador, använd endast väggfästen eller stativ som har godkänts av Bang & Olufsen!

Stativ och väggfästen

Ställ in TV:ns maximala vridningsvinkel på det motordrivna golvstativet eller väggfästet. Kom ihåg att lämna tillräckligt med utrymme runt TV:n, så att den kan vridas fritt. Mer information finns i artikeln 'STATIVINSTÄLLNINGAR'.

Om TV:n ska flyttas när den är monterad på golvstativet måste den flyttas av kvalificerad personal. Det är också viktigt att stativet är inställt på transportläget. När TV:n placeras på sin nya plats måste stativet kalibreras igen. Öpnna Konfigurationer på hemskärmen, därefter Sound & BeoLink... och Stativ för att konfigurera det igen.

Översikt

Hitta anslutningspanelen och andra viktiga objekt:

1. Luckor för anslutningspaneler.
  2. Gränssnitt för montering på ett golvstativ.
  3. Gränssnitt för montering på ett väggfäste.

Beroende på din installation kan olika stativ eller väggfästehöljen användas.

Fästa högtalarhöljet

När TV:n har monterats på ett väggfäste eller stativ kan du fästa högtalarhöljet. Håll högtalarhöljet med båda händerna och placera stiften i hålen. Skjut därefter försiktigt höljet på plats.

Vid rengöring rekommenderar vi att du tar bort högtalarhöljet. Undvik att spraya rengöringsmedel direkt på skärmen eftersom det kan skada högtalarna. Använd en mjuk trasa i stället. Ta bort högtalarhöljet försiktigt genom att ta tag i det längst ned och på sidan.

Observera att höljen av tyg i ljusa färger kan ändra färg med tiden.