App- och innehållsbutik

Menyn Hem visar de appar som finns på din TV. Precis som apparna på en smartphone eller surfplatta erbjuder TV:ns appar specifika funktioner som utökar din TV-upplevelse. Sådana appar kan vara t.ex. YouTube, Twitter, spelappar, videobutiker eller väderappar. Du kan också använda internetappen för att surfa på nätet.

Observera att LG Content Store-appen inte är tillgänglig på alla marknader.

Appar och annat innehåll kommer från LG Content Store, som du kommer åt från Hemskärmen. Ett antal appar är förinstallerade på TV:n. Om du vill installera appar från Content Store måste TV:n vara ansluten till internet.

Utbudet av appar som är tillgängliga för nedladdning kan variera. Vi tar heller inget ansvar för tillgänglighet eller funktionen hos nedladdade appar, eftersom appleverantörerna kan ändra apparna eller ta bort dem.

För mer information om Content Store anvisar LG:

Använda LG Content Store

Du kan snabbt och bekvämt söka efter tidigare sända TV-program, filmer och annat att se på direkt. Du kan också ladda ner och använda appar från olika kategorier, som utbildning, underhållning, livsstil, nyheter och spel.

1. Tryck på HOME-knappen på fjärrkontrollen.
  2. Öppna LG Content Store.

• Den här funktionen är endast tillgänglig i vissa länder.
  • Funktionerna kan vara begränsade i vissa länder.
  • Innehållet kan variera beroende på modell eller land.
  • Var försiktig när barn använder produkten. Barn kan få åtkomst till olämpligt onlineinnehåll via denna produkt. Du kan blockera olämpligt onlineinnehåll genom att begränsa åtkomsten till vissa appar.*

Rekommenderat innehåll på huvudskärmen ...

Huvudskärmen i LG Content Store visar det mest populära innehållet för varje kategori. Välj ett innehåll för att visa detaljer om det.

• Internetanslutning krävs för att använda den här funktionen.

*To configure the settings, press  and select Settings followed by Picture & Programmes..., Safety and then Application Locks. Safety must be set to On.

Använda Mitt innehåll

Genom att lägga till önskat innehåll i Mitt innehåll kan du när som helst använda innehållet, snabbt och enkelt.

1. Tryck på HOME-knappen på fjärrkontrollen.
  2. Välj Mitt innehåll högst upp till vänster på skärmen.
  3. Välj Lägg till innehåll.
  4. Sök efter innehåll.
  5. Select your desired content from the search results to add it to My Content.
    - You can also select from among recommended content shown under the search box and directly add it to My Content.
  • Den här funktionen är endast tillgänglig i vissa länder.
  • Vilken typ av innehåll du kan lägga till i Mitt innehåll kan variera beroende på land.
  • Du måste ha en nätverksanslutning för att använda den här funktionen.
  • Du kan flytta/radera tillagt innehåll på samma sätt som när du hanterar appar.*
  • Vissa av de innehållstjänster som lagts till i Mitt innehåll kanske inte är tillgängliga om tjänsten har avslutats på grund av förhållanden som rör leverantören.

* Mer information om hur du hanterar appar finns i artikeln ”GRUNDLÄGGANDE FUNKTIONER”.

Söka efter innehåll

Du kan söka efter videor, musik eller något annat på internet genom att välja Sök på hemskärmen. Använd ett skärmtangentbord för att ange text.* Du hittar Sök även i BeoRemote Ones LISTA.

* Observera att alla funktioner inte är tillgängliga på alla marknader.

För mer information om att söka efter innehåll anvisar LG:

1. Ange en sökterm.
  2. Change the settings of the features provided by Search.

- Some apps provide a feature that lets you search within your TV. If you run a search in such apps, the search will be carried out in Search.
  • Sökresultaten kan variera beroende på programmet, regionen, språket, nätverksinställningarna och om du har godkänt reglerna och villkoren.
  • Sökresultaten kan variera beroende på tangentbordsinmatningen.

Använda appar och innehåll

För mer information om appar och innehåll anvisar LG:

Installera appar

1. Tryck på HOME-knappen på fjärrkontrollen.
  2. Öppna LG Content Store.
  3. Välj kategorin Appar och spel som visas överst på skärmen. Listan över tillgängliga appar i den valda kategorin visas.
  4. Välj en app att installera från listan.
  5. Läs uppgifterna om appen och tryck sedan på installera.
  6. När installationen är klar kan du köra appen direkt.
  • Vilka kategorier som är tillgängliga kan variera beroende på land eller tjänstestatus.
  • Om du inte har tillräckligt med lagringsutrymme på TV:n kan du installera apparna genom att ansluta en extern minnesenhet.
  • Vissa USB-lagringsenheter kanske inte stöds eller fungerar korrekt.
  • USB-enheter som innehåller appar från andra TV:ar får inte användas.

Titta på VOD-innehåll

Du kan titta på dramaserier, filmer och mycket mer med realtidsstreaming.

1. Tryck på HOME-knappen på fjärrkontrollen.
  2. Öppna LG Content Store.
  3. Välj önskad kategori från de kategorier som visas överst på skärmen, såsom Tidigare sända TV-program och Filmer. Listan över tillgängligt innehåll i den valda kategorin visas.
  4. Välj ett objekt från listan.
  5. Läs uppgifterna om innehållet och tryck sedan på Titta nu.
  6. Du kan spela upp önskat innehåll. Du kan behöva en app för att spela upp innehållet. Installera appen för att spela upp innehållet.
  • Den här funktionen är endast tillgänglig i vissa länder.
  • Vilka kategorier som är tillgängliga kan variera beroende på land eller tjänstestatus.