HÄMTA BANG & OLUFSEN-APPEN

Hämta Bang & Olufsen-appen och få ut det mesta av BeoSound 1. Du kan installera, konfigurera och styra BeoSound 1-enheten via appen. Appen är kompatibel med iOS- och Android-enheter.

Hämta appen genom att söka efter Bang & Olufsen i App Store på din iOS-enhet. Du kan även följa den här länken. Klicka på HÄMTA och sedan på INSTALLERA. Appen hämtas till din enhet. Anslut till Wi-Fi för att hämta appen.

Hämta appen genom att söka efter Bang & Olufsen i Play Store på din Android-enhet. Du kan även följa den här länken. Klicka på INSTALLERA. Appen hämtas till din enhet. Anslut till Wi-Fi för att hämta appen.

När du öppnar Bang & Olufsen-appen för första gången blir du uppmanad att skapa ett konto.