Ansluta BeoSound 1 till andra Bang & Olufsen-produkter via Multiroom

Med Multiroom från Bang & Olufsen kan du ansluta uppspelningskällor och utöka upplevelsen till alla eller vissa produkter i ditt nätverk. Bang & Olufsen App ger snabb och enkel överblick över alla källor.

Mer information om Multiroom och Bang & Olufsen App finns på www.bang-olufsen.com/en/collection/multiroom.

Alla produkter som ska använda Multiroom måste vara anslutna till samma nätverk. Om du till exempel har en BeoSound 35 i ett rum och BeoSound 1 i ett annat rum, och båda produkterna är anslutna till samma nätverk, behöver du bara nudda översidan av BeoSound 1 för att höra vad som spelas upp på BeoSound 35.

Du kan använda App för att ”länka” produkter, så att de kan dela sina källor med andra produkter. I källistorna i Bang & Olufsen App visas en länksymbol vid länkade källor. Du länkar produkter genom att öppna Bang & Olufsen App och välja INSTÄLLNINGAR – BEOLINK – LÄNKA TILL ANDRA PRODUKTER. En lista över produkter som identifierats i hemnätverket visas. Välj en primär och en sekundär produkt att ansluta.

Se även: Hur växlar jag mellan olika källor utan att använda min mobila enhet?