Hur konfigurerar jag BeoSound 1 för ett nytt trådlöst nätverk?

Du kan ta bort befintliga nätverksinställningar i BeoSound 1 om du vill konfigurera produkten för ett nytt trådlöst nätverk. Tryck en kort stund på knappen INSTÄLLNINGAR till höger om eluttaget i uttagspanelen – lins-LED-lampan blinkar långsamt, med brandgult sken. Välj BeoSound 1 i nätverksinställningarna på din mobila enhet, öppna BeoSetup App, välj ”BeoSound 1” när alternativet visas, och välj ditt hemnätverk i listan.

Se Börja här.

De befintliga nätverksinställningarna är kvar i BeoSound 1 tills du är klar med att konfigurera produkten för det nya nätverket. Det innebär att du när som helst kan avbryta konfigureringen och återgå till att använda de befintliga nätverksinställningarna. Det gör du genom att trycka på knappen INSTÄLLNINGAR igen.