Underhåll

Det är användarens ansvar att utföra regelbundet underhåll, t.ex. rengöring.

Använd aldrig sprit eller andra lösningsmedel för att rengöra någon del av TV:n.

Skärm

Använd ett milt fönsterputsmedel och rengör bildskärmen varsamt utan att några spår blir kvar på skärmen. Vissa mikrofiberdukar kan skada den optiska beläggningen på grund av sin slipeffekt.

Kabinett och kontroller

Rengör dammiga ytor med en mjuk och torr trasa. För att ta bort fläckar eller smuts använder du en mjuk och fuktig trasa och en vattenlösning med milt rengöringsmedel, t.ex. diskmedel.

Högtalarhölje

Vid rengöring rekommenderar vi att du tar bort högtalarhöljet. Undvik att spraya rengöringsmedel direkt på skärmen eftersom det kan skada högtalarna. Använd en mjuk trasa i stället. Ta bort högtalarhöljet försiktigt genom att ta tag i det längst ned och på sidan.