Fjärrkontroller

Du kan styra TV:n både med din Bang & Olufsen-fjärrkontroll och andra fjärrkontrollenheter.

Bang & Olufsen-app

Den aktuella programvaruversionen kanske inte stöder styrning av TV:n via Bang & Olufsen-
appen.
Du kan ladda ner Bang & Olufsen-appen genom att använda QR-koden här bredvid.

IOS-download-QR.png Android-download-QR.png
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40.png Android_english_get_CMYK.png

Med Bang & Olufsen-appen kan du styra din TV med en smartphone eller iOS-surfplatta
och den är särskilt användbar för att strömma musik.* Både TV:n
och enheten måste vara anslutna till samma nätverk.

* Bang & Olufsen-appen stöder smartphone-enheter med den senaste versionen av
iOS eller Android (version 4.0 eller senare) samt surfplattor med iOS (senaste iOS-versionen).
Bang & Olufsen-appen kan styra din TV. Appen har dock inte stöd för alla
BeoRemote One-funktioner.

Observera att förstagångsinställningen måste utföras med BeoRemote One. BeoRemote-appen
kräver att TV:n är konfigurerad i ett nätverk.

LG TV Plus-appen

Du kan styra funktionerna på din TV med hjälp av appen som installerats på din smarta enhet.

För mer information om LG TV Plus-appen anvisar LG:

Styra din TV med LG TV Plus-appen

Du kan trycka på knapparna på din smarta enhets skärm för att styra TV:n.

1. Du kan använda olika appar som är installerade på din TV.
  2. Du kan fjärrstyra TV-programmen, volym osv.
  3. Du kan flytta pekaren på TV-skärmen.
  • Appens skärm och funktionalitet kan ändras utan föregående meddelande.
  • Tillgängliga funktioner kan variera beroende på ditt land och operativsystem.

Mobilanslutning

För mer information om mobilanslutning anvisar LG:

Med Magisk mobilanslutning kan du dela och njuta av det innehåll som lagras på smarta enheter via din TV.

• Vi rekommenderar att dina smarta Android-enheter kör Lollipop eller senare versioner av Android.

Ansluta en smart enhet med Magisk mobilanslutning

Upprätta en anslutning genom att följa nedanstående guide:

1. Installera LG TV Plus-appen på den smarta enheten.
  2. Anslut både din TV och smarta enhet till samma nätverk.
  3. Kör LG TV Plus-appen och upprätta en anslutning till din TV genom att följa anvisningarna som visas på skärmen.
  4. Tryck på HEM-knappen för att visa en lista med anslutna smarta enheter till höger på skärmen.
  5. Välj önskad smart enhet.

• Smarta Android-enheter försöker automatiskt återansluta när de befinner sig i nätverkszonen efter att den första anslutningen har upprättats.

Dela innehåll med Magisk mobilanslutning

Du kan dela och njuta av innehåll som lagras på din smarta enhet via din TV.

1. Kör appen LG TV Plus som du installerat på den smarta enheten.
  2. Ställ in ditt önskade innehåll på din TV.
  • Vilka funktioner som stöds kan variera beroende på versionen och tillverkaren av operativsystemet på din smarta enhet.

Använda mus och tangentbord

Det går endast att använda en mus på vissa marknader. För mer information om att använda mus och tangentbord anvisar LG:

Använda en USB-ansluten/trådlös mus

Anslut musen till USB-porten. Använd musen för att flytta pekaren på TV-skärmen och välj önskad meny.

• Musens högerknapp och specialknappar fungerar inte.
  • När du använder en trådlös USB-mus/ett trådlöst tangentbord kan upplevelsen påverkas beroende på avståndet och trådlösa förhållanden.

Använda ett USB-anslutet/trådlöst tangentbord

Anslut tangentbordet till USB-porten. Du kan ange text med den anslutna tangentbordsenheten.

• Det går inte att ange text på vissa skärmar.
  • Vi rekommenderar att du använder en produkt som har testats för kompatibilitet med LG-TV:ar. LOGITECH K360, LOGITECH K400, LOGITECH K750, LG Electronics MKS-1200
  • Du kan ändra inmatningsspråk genom att trycka på tangenten för språkbyte eller höger Alt-tangent och även genom att trycka på Ctrl-tangenten och mellanslagstangenten på samma gång.*
  • Användningen av trådlösa USB-tangentbord kan påverkas av användningsområdet och den trådlösa miljön.
  • Använd skärmtangentbordet på din TV-skärm eller ett USB-tangentbord för att ange text i fältet.

* På vissa marknader växlar du språk med höger Alt-tangent och du kan växla läge genom att trycka på F12.

Använda en spelkontroll

På vissa marknader kan du använda en USB-spelkontroll. För mer information om att använda en spelkontroll anvisar LG:

Anslut handkontrollen till USB-porten på TV:n om spelet kräver en handkontroll.

• Vi rekommenderar att du använder en handkontroll som har testats för kompatibilitet med LG-TV:ar. LOGITECH F310, LOGITECH F510, LOGITECH F710, LOGITECH Rumblepad 2, LOGITECH Cordless Rumblepad 2, LOGITECH Dual Action-handkontroll, MICROSOFT Xbox 360-kontroll (kabel), SONY Playstation(R)3-kontroll