Musik- och videotjänster

Har du giltiga abonnemang kan du använda tjänster som Spotify, Deezer och TuneIn för att söka igenom och strömma önskat innehåll.

Du kan också få tillgång till YouTube och se på många olika typer av videoinnehåll, t.ex. film- och TV-klipp, musikvideor, kortfilmer och annat innehåll som andra användare har laddat upp.

Vill du använda musik- och videotjänster måste TV:n vara ansluten till internet. Mer information om nätverk finns i artikeln ”NÄTVERKSINSTÄLLNINGAR”.

Alla tjänster är inte tillgängliga i alla länder.

Ta fram en video- eller musiktjänst

Ta fram och aktivera en tjänst om du vill titta på videoklipp eller lyssna på musik. Tjänsterna är tillgängliga via fjärrkontrollen eller via apparna på hemskärmen.

1. Tryck på  och använd pilknapparna för att markera en tjänst som är tillgänglig i form av en app. Tryck på mittknappen, eller ...
  2. ... tryck på TV eller MUSIC för att visa källor på BeoRemote One-displayen, och tryck på  eller  för att markera källan för den tjänst som du vill aktivera. Tryck sedan på mittknappen.*
  3. Eventuellt blir du ombedd att ange ditt användarnamn och lösenord.

* För att aktivera NETFLIX och AMAZON måste du trycka direkt på de motsvarande knapparna.

Spotify-programvaran omfattas av en tredjepartslicens som finns här:
https://developer.spotify.com/esdk-third-party-licenses/