Inledning

Den här handboken uppdateras regelbundet så att den återspeglar exempelvis nya funktioner som införs i samband med programuppdateringar. Vi utgår ifrån att din återförsäljare levererar, installerar och ansluter din produkt. Vänd dig i första hand till din Bang & Olufsen-återförsäljare om du har servicefrågor. För att hitta den närmaste butiken besöker du www.bang-olufsen.com

Denna TV är ett samarbete mellan Bang & Olufsen och LG. För information om nedanstående funktioner har beskrivningar hämtats från LG:s vägledning.

• Fjärrkontroller
  • App- och innehållsbutik
  • Foton, videofiler och musikfiler
  • Smartphone och surfplatta
  • Smart-TV
  • TV-guide
  • Programinformation
  • Sändningsinställningar
  • Reprisering
  • Inspelning
  • Titta på två källor samtidigt
  • HbbTV
  • Text-TV
  • Digital text
  • Datatjänst
  • Inställningar (bild, program, nätverk, allmänt, säkerhet, tillgänglighet)

Observera att vissa funktioner kanske inte är tillgängliga på alla marknader.

På den här webbplatsen för Bang & Olufsen hittar du även information om andra funktioner som t.ex. anslutningar, ljudinställningar och programuppdateringar.

Du kan hämta den aktuella användarhandledningen från en dator eller smart enhet.

Vi rekommenderar att du bekantar dig med skillnaderna mellan din fjärrkontroll från Bang & Olufsen och fjärrkontrollen som beskrivs i den presenterade vägledningen från LG. Mer information finns i artikeln 'FJÄRRKONTROLL'.

Viktig information! Bang & Olufsen ansvarar inte för tillgängligheten av och prestandan hos internettjänster, inklusive nedladdade appar. Bang & Olufsen tillhandahåller den tekniska grunden för att ta emot internettjänster. Bang & Olufsen kan inte lämna garantier avseende tjänsterna då leverantörerna kan komma att ändra innehållet och villkoren inklusive att ta bort appar. Tillgängliga internettjänster och appar kan variera beroende på marknad.