KONFIGURERA ANSLUTNINGEN

Du kan nu börja använda BeoSound 1. Använd enheten på bästa sätt genom att ansluta den till ditt Wi-Fi-nätverk.

Lägg till BeoSound 1 i ditt Bang & Olufsen-konto och anslut till Wi-Fi. Följ dessa steg:

1. Indikatorn på BeoSound 1-enheten kommer att blinka orange när du startar den första gången. Detta innebär att den kan upptäckas.
  2. Öppna Bang & Olufsen-appen. Gå till sidan Inställningar och sedan till Mina produkter.
  3. Lägg till en ny enhet genom att klicka på plussymbolen på skärmen Mina produkter.
  4. Appen kommer att uppmana dig att aktivera Bluetooth för att kunna hitta enheten.
  5. BeoSound 1 visas under Nya produkter hittade. Klicka på plussymbolen (+) för att välja enheten.
  6. Följ konfigurationsanvisningarna på skärmen och ge enheten ett nytt namn.
  7. Välj vilket trådlöst nätverk som du vill ansluta till och ange sedan ditt lösenord för att ansluta enheten till nätverket.
  8. Sök efter programvaruuppdateringar på nästa skärm. Installera programvaruuppdateringen vid behov.

När BeoSound 1-enheten har anslutit till Wi-Fi-nätverket kan du direktuppspela musik och använda Multiroom.