HbbTV

Den här funktionen är endast tillgänglig för vissa marknader.

TV:n har stöd för HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV). HbbTV är en onlinetjänst som ger tillgång till en mängd tjänster, t.ex. möjligheter att se nyligen sända program, interaktiv reklam och sociala nätverk. Vill du ta del av informationen måste TV:n vara ansluten till internet.

HbbTV stöds inte av alla stationer och innehållsutbudet beror på stationen i fråga. Innehåll kan spärras av vissa stationer.

Aktivera HbbTV

1. Tryck på  för att visa hemskärmen.
  2. Använd pilknapparna för att välja Inställningar och tryck på mittknappen.
  3. Tryck på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg för att välja Bild och program ... och tryck på mittknappen.
  4. Tryck på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg för att välja Program och sedan på knappen T20-Nav-Right.jpg
  5. Tryck på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg för att välja HbbTV och tryck på mittknappen.
  6. Följ instruktionerna på skärmen.

För mer information om HbbTV anvisar LG:

Njut av ett brett innehållsutbud från HbbTV-aktiverade tjänster.

• Tjänstefunktionerna kan vara begränsade när TV:n inte är ansluten till internet.
  • Funktionaliteten och kvaliteten hos HbbTV-tjänsten kan variera beroende på kvaliteten på din bredbandsanslutning.
  • Vi garanterar inte att HbbTV-tjänsterna är tillgängliga för alla program – endast för de som din sändningsleverantör väljer att stödja.
  • Den här funktionen är endast tillgänglig i vissa länder.
  • När DVR eller Liveuppspelning används är HbbTV inaktiverad.