Programlista och favoriter

Ta fram en lista över program medan du tittar på TV och lagra dina favoritprogram.

Tryck på T20-Nav-Right.jpg medan du tittar på en livesändning och tryck på mittknappen för att direkt få upp en lista över program.

I vissa länder benämns program som kanaler.

För mer information om Live-menyn och att lägga till program i Mina kanaler anvisar LG:

Live-menyn

Du kan enkelt använda de relevanta funktionerna när du tittar på TV-sändningar.

1. Kör Live-TV genom att trycka på HEM.
  2. Du kan trycka på högerknappen på fjärrkontrollen för att se Live-menyn.

1. Program: Visa en lista över sändningsinnehåll som sänds just nu.
  2. Rekommenderas: Få programrekommendationer baserat på din visningshistorik.
  • De program som visas i programlistan är en konfiguration av program som tillhandahålls av sändningsleverantören. Om sändningsleverantören har ändrat programkonfigurationen utan föregående meddelande kan de program som visas i programlistan skilja sig från de faktiska TV-programmen.
  • Eftersom programinformationen som visas i programlistan omfattar uppgifter från externa leverantörer av elektroniska programguider (EPG) kan den skilja sig från de faktiska TV-programmen.
  • För att få korrekta rekommendationstjänster måste du ställa in ditt nätverk, din region och automatisk inställning.
  • De konfigurerbara objekten varierar utefter land.

Mina kanaler

Om du lägger till program till Mina kanaler kan du kontrollera och titta på de program som sänds i de tillagda programmen hos en app.

Lägga till ett program ...

1. Tryck på HOME-knappen på fjärrkontrollen.
  2. Välj Mina kanaler längst ner till vänster på skärmen.
  3. Välj Lägg till kanal för att visa en lista över program. Välj vilket program du vill lägga till från programlistan.
  • Du kan fortsätta att lägga till andra program till Mina kanaler på samma sätt.

• Om du väljer ett program som redan har lagts till i Mina kanaler kan du komma åt programmet även i andra appar.
  • Du kan flytta/radera tillagda program på samma sätt som när du hanterar appar.*

* Mer information om hur du hanterar appar finns i artikeln GRUNDLÄGGANDE FUNKTIONER”.