Bang & Olufsens TV-app

Bang & Olufsens TV-app är den app i LG Content Store som du kan använda för att göra specifika Bang & Olufsen-inställningar för till exempel ljud och högtalargrupper. Du kan även använda den för att styra din Beovision Harmony med BeoRemote One.

Den installeras och konfigureras på din Beovision Harmony av installationsprogrammet.

Du hittar den genom att trycka på   för att ta fram hemmenyn och sedan använda  och  för att leta rätt på den.

Bang & Olufsens TV-app behöver ominstalleras om din TV har återställts till fabriksinställningar. BeoRemote One fungerar inte med TV:n utan Bang & Olufsens TV-app.
Hitta appen i LG Content Store.

Så här installeras Bang & Olufsens TV-app

Du måste använda en LG-fjärrkontroll för det här.

Gå till LG Content Store och hämta Bang & Olufsen-appen. När appen har installerats och öppnats på din TV måste du starta om Beovision Harmony för att aktivera första Bang & Olufsen-konfigurationen.

Efter omstarten uppmanas du att parkoppla BeoRemote One med Beovision Harmony och gå vidare till första B&O-konfigurationen. Där får du konfigurationsalternativ för högtalare och ljud så att du kan få ut så mycket som möjligt av dina TV-högtalare och använda HDMI-inställningen för att styra enheter från tredje part med din Beovision Harmony.