Førstegangsopsætning af Beolab 18

Opsæt dine Beolab 18-højttalere trådløst eller med kabler. Sørg for, at højttalerne er placeret, opsat og tilsluttet i henhold til instruktionerne i denne vejledning samt de medfulgte vejledninger til alt tilbehør. Du kan også kontakte din forhandler vedrørende installation. Baser og beslag fåes som ekstraudstyr.

1. mceclip0.png1

Vær forsigtig med din højttaler

• Ved håndtering af din højttaler, skal du sørge for at placere den på en blød klud eller noget tilsvarende for at undgå ridser på højttaleren.
  2. mceclip1.png2

Håndtér din højttaler ved hjælp af aluminiumsstykket

• For at løfte højttaleren, skal du tage fat i toppen og bunden af aluminiumsstykkets bagside, som illustreret:
  3. mceclip2.png 3

Indfør forbindelseskablerne

• Kablet (eller kablerne) skal indføres bag på højttaleren som illustreret.
  4. mceclip3.png 4

Opsæt din trådløse forbindelse

• Opsæt dit lyd- eller videoprodukt trådløst med et par Beolab 18-højttalere eller opret et trådløst surround sound system.
    • Se vejledningen, der fulgte med din trådløse transmitter, for eksempel Beolab Transmitter 1, for information om, hvordan du tilslutter den trådløse transmitter, dit lyd- eller videoprodukt og dine højttalere.

Klik her for at se billedet i en højere opløsning.
  5. setup118.jpg5

Power Link, Toslink eller line-kabler

• Hvis du vælger en kablet opsætning, kan du benytte Power Link, Toslink™ eller line-kabler til at skabe forbindelse mellem din Beolab 18 og dit lyd- eller videoprodukt. Hvis du benytter TosLink™ kabler, skal du lave en sløjfeanlægs-opsætning som illustreret. Dette er også muligt med Power Link-kabler. Vær opmærksom på, at TosLink™ kabler ikke bør blive bøjet i en radius større end 30 mm, da dette kan skabe forstyrrelser i lydydelsen.

Klik her for at se billedet i en højere opløsning.
  6. mceclip5.png6

Benyt aluminiumsstykket til håndtering

• Eksempler på forbindelser. Før kablerne i henhold til instruktionerne, der fulgte med dine baser og beslag. Bemærk, at alle indgange skal være lydstyrkereguleret.
    • Stikket SERVICE er kun for service-brug.

Klik her for at se billedet i en højere opløsning.
  7. mceclip6.png 7

Indstil din ønskede højttalerposition som standard

• Indstil positions-kontakten (POS.) i forhold til, om din højttaler er placeret tæt på en væg, et hjørne eller er i fritstående position. Vægpositionen måles 15 cm fra den tætteste af højttalerens kanter mod væggen.

klik her for at billedet i en højere opløsning.
  8. mceclip7.png 8

Tildel en rolle til hver højttaler

• Hvis du har en kablet opsætning, skal du indstille rolle-kontakten (ROLLE) i forhold til, om din højttaler er placeret til venstre (L) eller til højre (R) for dit lyd- eller videoprodukt. Hvis du har en trådløs opsætning, skal du altid indstille rolle-kontakten på trådløs (WL).

Klik her for at se billedet i en højere opløsning.
  9. mceclip8.png 9

Montér coverne

• Placér forbindelses-coveret og tryk de nederste hjørner ind i forbindelses-panelet for at sætte dem på plads.
    • (9a) når din højttaler, efter eget valg, er monteret på basen eller beslaget.
    • (9b) Montér frontcoveret
    • (9c) og fastgør de to sidecovere

Klik her for at se billedet i en højere opløsning.
  10. mceclip9.png10

LED-indikatoren

• LED-indikatoren på din Beolab 18 angiver statussen på din enhed, når den er blevet sat op.  Klik her for mere viden om LED-indikatoren.