Download Bang & Olufsen-appen

For at opsætte dit produkt, bør du downloade Bang & Olufsen-appen.

Fra Bang & Olufsen-appen, kan du opsætte og få det maksimale ud af din Beosound Stage.

Når du åbner Bang & Olufsen-appen første gang, vil du skulle oprette en brugerkonto.

For opsætning af din højttaler, skal du klikke for at tilføje et nyt produkt. Hvis du allerede har en konto, kan du finde dette i indstillinger.

Næste: Bang & Olufsen TV app