Fjernbetjenings-enheder

Du kan betjene dit Beovision Harmony med både din Bang & Olufsen-fjernbetjening, men også med Bang & Olufsen-appen.

Bang & Olufsen-appen

Du kan downloade Bang & Olufsen-appen via den illustrerede QR-kode.

Bang & Olufsen-appen giver dig mulighed for at betjene dit Beovision Harmony med en smartphone eller iOS tablet, og er især god til streaming af musik.* Både dit Beovision Harmony og din enhed skal være forbundet til det samme netværk.

*Bang & Olufsen-appen understøtter smartphones med de seneste iOS-versioner eller Android-telefoner (version 4.0 eller højere) og tablets med iOS (den seneste iOS-version).
Bang & Olufsen-appen kan styre dit Beovision Harmony. Den understøtter dog ikke alle funktioner på Beoremote One.

Bemærk, at førstegangsopsætningen skal foretages med Beoremote One.

Næste: Personliggør TV-oplevelsen