Jeg oplever problemer med touch-brugerfladen/vinkelsensoren på min Beoplay H9i

Nærhedssensoren er en funktion, der automatisk pauser din musik eller din video-streaming, når du fjerner hovedtelefonerne fra hovedet.
Musikken eller videoen starter automatisk, når du sætter hovedtelefonerne på igen

Hvis du oplever problemer med denne funktion, skal du følge nedenstående trin:

1. Sørg for, at hovedtelefonerne er opdateret til den nyeste version ved hjælp af Bang & Olufsen-appen. Følg instruktionerne i vores artikel om softwareopdatering her.

2. Sørg for, at Beoplay H9i er korrekt kalibreret før brug såvel som korrekt monteret på dit hoved. Besøg vores artikel her for at lære mere.

Hvis du stadig oplever problemer efter at have fulgt de to trin ovenfor, anbefaler vi følgende:

Du har også muligheden for at deaktivere nærhedssensor-funktionen. Tryk her for at lære hvordan.

Hvis nærhedssensoren stadig ikke fungerer som forventet, bedes du kontakte kundesupport for at få mere hjælp ved at klikke her.